. Ma Ervin napja van.
Lewis Hamilton nyerte a bahreini nagydíjat
2014-04-06 19:22:41
Lewis Hamilton nyerte a bahreini nagydíjat

Lewis Hamilton nyerte a bahreini nagydíjat

Idén másodszor állhatott a dobogó legfelső fokára a Mercedes Forma 1-es versenyzője. Kettős Mercedes győzelem született.

 

 

 

 

 

 

 

A Forma-1 kilencszázadik nagydíját, Bahreinben a tizedik versenyt rendezték ezen a hétvégén. 2011-ben az arab tavasz eseményei miatt maradt el a futam, most azonban minden a legnagyobb rendben zajlott.

 

A pole pozícióból induló Nico Rosberget a rajtnál előzte Lewis Hamilton és óriási csaták, ide-oda előzésekkel tarkítottan, végül Lewis Hamiltonnak lengett elsőként a kockás zászló, másodikként csapattársa, Nico Rosberg, harmadikként a mexikói Sergio Perez haladt át a célvonalon.

 

A bahreini pálya első kanyarja Michael Schumacher nevét viseli, a hétszeres világbajnok annak idején közreműködött is a pálya kialakításában. Itt most egy hatalmas molinót feszítettek ki, amelyen „gondolataink és imáink veled vannak Michael” felirat volt olvasható.

 

A közvetítés kezdetén Niki Laudát kérdezték Michael Schumacherről, aki azt mondta, hogy bár eddig mindenféle hírek megjelentek a sportoló egészségi állapotáról, a legilletékesebb nyilatkozni a menedzsere, Sabrina, aki most azt mondta, hogy csekély javulás állt be a december 29-én síbalesetet szenvedett és azóta mesterséges kómában tartott autóversenyző állapotában.

 

A verseny izgalmas volt, a riporterek felkészültek, az MTV pedig nem okozott csalódást. A nézők egy reklám miatt lemaradtak a győztes Hamilton tiszteletére játszott himnuszról, majd a kupák átadása után azonnal befejezték a közvetítést, az interjúkat már nem adták le, mert ismét reklámok következtek.

 

 

 

-efzsé-

Utoljára frissítve: 2014-04-06 19:23:51

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>