. Ma Ervin napja van.
Lemondtak a Hír TV, a Magyar Nemzet, az MNO és Lánchíd Rádió vezetői
2015-02-06 14:36:44
Lemondtak a Hír TV, a Magyar Nemzet, az MNO és Lánchíd Rádió vezetői

Lemondtak a Hír TV, a Magyar Nemzet, az MNO és Lánchíd Rádió vezetői

Lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió vezetői pénteken - olvasható az mno.hu portálon.

 

 

 

 

 

közlemény szerint pénteken távozott posztjáról Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Élő Gábor, az MNO főszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese, Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese és Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

 

A hvg.hu információja szerint a bejelentés nem független attól, hogy Simicska Lajos a Népszavának csütörtökön azt nyilatkozta, ha több reklámadót kell fizetniük a magyar cégeknek a közeljövőben, akkor "totális médiaháború lesz". Simicska Lajos pénteken a Népszavának már azt mondta, totális médiaháború alakul ki, amennyiben a kormány tényleg radikálisan csökkenti az RTL-t sújtó reklámadót.  Így a kieső bevételt pótolni kell, s a Simicska érdekeltségébe tartozó cégeknél ötszörösükre nőnének az adózási terhek.

 

Simicska Lajos a lemondásokkal kapcsolatban az Indexnek azt reagálta, nem tudott róla, hogy lemondásra készül a Magyar Nemzet vezetősége. "Maga is most olvasta a közleményt, hát én is. Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt" - mondta a portálnak Simicska.

 

A Magyar Nemzet és Hír Tv szerkesztősége péntek egy órakor ült össze, hogy a vezetők közöljék velük, mi az indoka a döntésnek - értesült a hvg.hu.

 

 

 

Orbán Viktor nemrég egy jobboldalinak nevezhető főszerkesztővel való beszélgetésén közölte, a jövőben ne számítsanak arra, hogy jelentősebb mértékű állami hirdetéshez juthatnak, ezért a saját lábukon kell majd megállniuk - írta a vs.hu januárban. A találkozón a vs.hu szerint ott volt Gajdics Ottó a Lánchíd Rádiótól, Borókai Gábor a Heti Választól, Liszkay Gábor és Élő Gábor Magyar Nemzet-, illetve mno.hu-tól, valamint Bencsik András, a Demokratától. 

 

"Orbán Viktor kollégiumi szobatársának veszprémi esetleges szerepvállalásával kiderült, hogy az Orbán-Simicska háború nemcsak a sajtó hallucinációja. Fideszes politikusok eddig egyáltalán nem akartak megnyilvánulni a témában, most viszont már Simicska megjelenését csupán komolytalan viccként kezelik, és láthatóan egyáltalán nem tartanak tőle" - írta tavaly decemberben az Index.

 

Forrás: mti, hirhatar.hu

Utoljára frissítve: 2015-02-06 14:40:49

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>