. Ma Ervin napja van.
Kispesten kezdte meg kampányát a főváros ellenzéki főpolgármester-jelöltje
2014-08-25 21:51:19
Kispesten kezdte meg kampányát a főváros ellenzéki főpolgármester-jelöltje

Kispesten kezdte meg kampányát a főváros ellenzéki főpolgármester-jelöltje

Ma kezdődött meg hivatalosan az aláírásgyűjtés az októberi önkormányzati választásokra. A jelölteknek két hetük van arra, hogy összegyűjtsék a szükséges számú támogatást.

 

 

 

 

 

 

A baloldal közös jelöltje, Tarlós István jelenlegi főpolgármester kihívója, Dr. Falus Ferenc Kispesten kezdte meg kampánykörútját. A Határ úthoz, az 50-es villamos végállomásához gyalog érkezett Gajda Péter XIX. Kerületi polgármester és Burány Sándor a körzet országgyűlési képviselőjének társaságában.

 

Falus a programról még sokat nem mondott, szavai szerint „Budapest egy és oszthatatlan. Egy egészségügyi város, egy zöld város, és mindenki számára élhető város elemeit fogjuk összerakni és az ezeken alapuló programot fokozatosan hozzuk nyilvánosságra.”

 

Gajda Péter polgármester saját facebook oldalán osztotta meg, hogy a

„reggel tíz órakor indult aláírásgyűjtés megkezdése után néhány órával minden önkormányzati képviselőjelöltünknek és nekem is, polgármesterjelöltként összegyűlt a kellő számú ajánlás. Köszönöm a sok támogató aláírást, biztató szót és persze az aktivistáinknak is mai munkát. Holnap folytatjuk!”


Az kerület 3-as önkormányzati választókerületében (ÖEVK) Rátkay Andrea indul az Együtt részéről, míg a 11-es ÖEVK képviselőjelöltje Varga Attila, a Párbeszéd Magyarországért kispesti szervezetének elnöke indul el a képviselői mandátum megszerzéséért.  

"Baloldaliként és a Párbeszéd Magyarországért párt alapító tagjaként vallom, hogy bár mindenki egyenlő, mégis vannak olyan társadalmi csoportok, mint például az elesetteké, a fiataloké vagy épp az időseké, akiknek fontos a mi összefogásunk. Ha így teszünk, rendezett lesz a környezetünk, biztonságosak az otthonaink. Ebben tudok az Önök és Gajda Péter polgármester szövetségese lenni" - írja Varga Attila bemutatkozásában. 


Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Kispesten a baloldali pártok egy közös listával, koordinált jelöltállítással jelennek meg a választók előtt annak érdekében, hogy ne aprózódjanak el a rájuk leadott szavazatok. A pártok valamennyien támogatják a közös polgármester jelöltet, Gajda Pétert.

 

A pártok mellett egy MSZP kötődésű "civil" szervezet is támogatja a kampányt, illetve két tagja jelöltséget is vállalt. A szervezet neve: Kispest Jövőéért Egyesület.

 

 

Fotó: facebook

Utoljára frissítve: 2014-08-25 21:55:48

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>