. Ma Andrea napja van.
Tenisz a testnevelési órán
2015-09-18 16:52:35
Tenisz a testnevelési órán

Tenisz a testnevelési órán

A Kispesti Önkormányzat Zoltán utcai sporttelepén heti egy testnevelési órán teniszoktatás lesz a kisdiákoknak. Szeptember 15-én tartották az első tenisz órát.









Az iskolatenisz program az önkormányzat támogatásával a wekerlei sportcentrum közreműködésével indult el: Gáspár Zoltán, az ELTE oktatója és munkatársai a tenisz alapjaival ismertetik meg a gyerekeket.


Hétköznapokon délután két óráig a kispesti iskolák előzetes megállapodás alapján ingyenesen használhatják a sporttelepet, hetente egyszer testnevelésóra keretében teniszezni tanulhatnak a diákok.

 

Kertész Csaba, a sportot felügyelő alpolgármester elmondta, az önkormányzatnak is érdeke, hogy napközben ne álljon üresen a sportpálya, ezért azok az iskolák, amelyeknek kevés helyük van, itt is tarthatnak testnevelésórát. Az alpolgármester hozzátette, szeretnék, ha jövőre az iskolai tanrendbe is bekerülhetne a heti egyszeri teniszóra.

 

A program heti egyszeri 35-40 perces foglalkozást tartalmaz osztályonként, így a szüneteket kihasználva a gyerekek el tudnak jutni a sporttelepre. Gáspár Zoltán edző elmondta, hogy szeretnének minél több gyereket megismertetni a sporttal, az alternatív tornaórára már csaknem félszáz jelentkező van a környező iskolákból. 

 

Forrás: ujkispest.hu

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>