. Ma Emma napja van.
Tarnai: mindent bevallott (?)
2011-02-08 17:56:48
Tarnai: mindent bevallott (?)

Tarnai: mindent bevallott (?)

Dr. Tarnai Richárd az országgyűlés honlapja szerint, amellett, hogy a kerületünket és az itt lakókat képviseli az Országházban, emellett annak jegyzője is, tagja az Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságnak, illetve népesedéspolitikai albizottságának, valamint az Alkotmány-előkészítő eseti bizottság keretét is erősíti. Az év elejétől pedig a Pest megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

 

Ez utóbbiért, ahogy a január 21-én kelt vagyonnyilatkozatában írja, bruttó 811.600 Ft-ot vesz fel. Ebből azonban nem derül ki, hogy a többi, előbb említett tisztségének díja belefoglaltatik-e ebbe az összegbe. Bizonyára nem, hisz a parlament.hu oldalon a januári képviselői javadalma is külön szerepel, ami az adóköteles (bruttó) formában 231.900 Ft jelent. Nem tulajdonosa, de még nem is részvényese gazdasági társaságnak, ami meglepő ebben a mai helyzetben.

 

A januárban a Kispest önkormányzati tisztségéről lemondó politikus egy kerületi, 138 nm2-es lakás egyedüli tulajdonosa, amelyet 1991-ben vásárolt. Emellett van egy Volkswagen Transporter típusú gépkocsija is. Nevén ezen kívül egy 5,4 milliós életbiztosítás, és egy 4 milliós pénzintézeti számlakövetelés van. A „kiadások oldalhoz” még tartozik egy 10 millió forintos tartozás egy pénzintézet felé, melyet nyom még a 3 éves kamat súlya is.

 

A vagyonnyilatkozatok egyébként a képviselők 2010-es év végi pénzügyi állapotait kell, hogy megmutassa, és egy kormányrendelet teszi lehetővé, hogy nyilvánosságot kaptak. Így bárki beletekinthet akár a parlament.hu oldalon is.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>