. Ma Márk napja van.
Konkurenciája akadt Széles Gábornak
2014-04-21 17:57:29
Konkurenciája akadt Széles Gábornak

Konkurenciája akadt Széles Gábornak

A magyar nagyvállalkozó mellett egy szarajevói asszony is azt állítja, hogy földönkívüli erők tartják hatalmukban a március 8-án eltűnt Malaysia Airlines Boeing 777-es repülőgépét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Széles Gábor ezt írta facebook oldalára, miután bejelentették, hogy nyolcadszor küldtek az Indiai óceán mélyére kutatórobotot, de nem sikerült az eltűnt repülőgép nyomára bukkanni.

„Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból. De a gép eltűnésének idejében a kinai állami televizió leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai égen.” – így a vállalkozó.

Egy szarajevói asszony látomásáról számolt be egy boszniai hírportál. Ő állítja, hogy a repülőgépet nem kell az óceánban keresni, semmi misztikum nincs a gép körül, mert az sikeresen földet ért és bármelyik pillanatban újra felszállhat.

„A malajziai Boeing 777-es a Maldív szigetek egyik lakatlan szigetén van, egy olyan szigeten, ami geostratégiailag kimagasló jelentőségű. Teljesen ép állapotban van, bármelyik pillanatban fel tudna szállni.”    

A nő évek óta foglalkozik a világban történő szokatlan események és jelenségek kutatásával, szerinte ma egyetlen egy ember sem tudná kikerülni a műholdakat, különösen nem egy repülőgép.

„Az eset eddigi tanulmányozása során számomra minden jel arra mutat, hogy a repülőgép >él és egészséges< 

és leszállt a Maldív szigetek egyikére. Hogy a repülőgépen mi történt, azt nem tudom. Nem tudom azt sem, hogy milyen adatok lehetnek az utasok laptopjain, de azt hiszem valami miatt azok nagyon fontos adatok és információk lehetnek. Elvégre a világsajtó is foglalkozott azzal, hogy kifejezetten figyelemre méltó adatok voltak húsz, a gépen utazó kínai utas laptopján” – tette hozzá a hölgy. 

 

„Semmi nem volt véletlen, mindent jó előre kiszámítottak, a repülőgépnek a radar kikapcsolása után még elég üzemanyaga volt, hogy biztonságosan elrepüljön a lakatlan szigetig. Az a sziget valójában egy földönkívüli hatalom ellenőrzése alatt van, az tartja ott őket” – mondta az asszony és hozzátette, biztos benne, hogy előbb-utóbb bebizonyosodik, hogy állításai helyesek.

Míg szakértők és kutatók tömegei erejük megfeszítésével, jelentős anyagi és szellemi erőfeszítésekkel keresik az MH370-es járat maradványait, roncsait, vagy bármit, ami a gép sorsára engedne következtetni, addig magukat – lett légyenek is a föld bármely országában – valamiféle látnoknak kikiáltók efféle kijelentésekkel borzolják a kedélyeket. Ám ez ellen nincs menekvés, csak ha sikerül a gép nyomára bukkanni és mindenki számára valós magyarázatot találni a tragédia okára.

 

 

 

-efzsé-

Utoljára frissítve: 2014-04-21 18:13:29

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>