. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Jelentős forgalmi rend változás, torlódás a Sibrik felüljárónál
2014-04-13 18:36:17
Jelentős forgalmi rend változás, torlódás a Sibrik felüljárónál

Jelentős forgalmi rend változás, torlódás a Sibrik felüljárónál

Megkezdődtek a felújítási munkák a Kispestet Kőbányával összekötő Sibrik Miklós felüljárón, amire már nagyon nagy szükség volt, de természetéből adódóan hosszú hónapokon keresztül jelentős változásokkal jár és sok türelmet igényel az arra felé közlekedőktől.

 






 

 

Az első jelentősebb forgalomkorlátozással járó munkavégzés 2014. április 12-ével megkezdődött, a felüljárón lévő négy forgalmi sávból kettőt lezártak.

 

A felüljáróra Kispestről csak a Vak Bottyán utca felől jobbra kis ívben, vagy a Bartók Béla utcából lehet feljutni. A Vak Bottyán utcán a városközpont felől érkezve a Sibrik hídra vezető balra kanyarodó sávot lezárták. A Bartók Béla utcában a tömegközlekedés segítése érdekében buszsávot jelöltek ki.  


A felüljáró forgalmának korlátozása mellett egyes bontási/daruzási munkálatok a Ferihegyi repülőtérre vezető út forgalmát is korlátozni fogják. A hídszerkezet tartóelemeinek elbontása, majd beemelése során négy alkalommal lesz szükség a gyorsforgalmi út teljes lezárására, elsőként a tervek szerint 2014. június 14-15. közötti éjszakán.

 

Megváltozik a KÖKI Terminál autóbusz végállomás forgalmi rendje is. A gyorsforgalmi út melletti műszaki tároló helyet ideiglenes peronnal látják el, az utasforgalom leszállásának biztosítása érdekében.

 

A hídfőben található 68-as és 151-es buszok által használt megállókat a hídépítés teljes időtartamára áthelyezik: az Üllői út felé haladó irány megállóját a Szabó Ervin utcában, míg a X. kerület felé haladóét a Bartók Béla utcában alakítják ki.

 

A hídról jobbra kis ívben a Vak Bottyán utcára kanyarodó 909-es éjszakai busz megállóját a csomópont után a Vak Bottyán utca szegélye melletti zöldterületen ideiglenes megállóba helyezik át.

 

A fentieken kívül félpályás jelzőőrös lezárásokra lehet számítani az éjszakánként a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, valamint a Sibrik Miklós úti felüljárón is. 

 

A felújítási munkák a tervek szerint 2015. október közepéig tartanak.

 

 

 

Forrás: Kispest Városüzemeltetési Iroda

 

Utoljára frissítve: 2014-04-13 18:50:14

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>