. Ma Paulina napja van.
Idén is lesz Székelykapu-futás
2011-02-14 13:35:42
Idén is lesz Székelykapu-futás

Idén is lesz Székelykapu-futás

 

A május 22-ére, vasárnapi napra beharangozott megmérettetésen, a telep utcáin, kijelölt útvonalon lehet egészségesebben élni és futni. 

 

 

 

A 2 táv közül a rövidebb 420 méteres századmaratont a kisebb gyermekeknek hirdetik meg. Indulás 9 órakor. Itt minden induló ajándékba részesül.

Egy órával később, délelőtt 10 órakor a tizedmaraton távját, 4,2 km-t már a nagyobbak teljesíthetik. Az itt elért eredményeket és győzteseket a Székelykapu-futás testvérrendezvényén, a VII. Székelykapu Napokon hirdetik ki.

A nevezés ingyenes, melyet a helyszínen, a Zrumeczky (Székely)-kapu alatt lehet reggel 8 és ¾ 10 között lehet megtenni. Részletesebb tájékoztatás kérhető a 0670/381-61-22-en telefonszámon.

A Székelykapu-Futás rendezője a Wekerlei Futóklub, a Székelykapu Napokat pedig  Magyar Kollégium és a Wekerlei Társaskör Egyesület szervezi.

További híreink
Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
Mészárosné, Várkonyi Andrea veszi át a Mészáros Alapítvány kuratóriumának elnöki posztját, ahol a korábbi elnök, Mészáros Ágnes helyett Mészáros Beatrixet váltja.
2024-06-18 14:16:34, Hírek, Sport Bővebben
Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
A Top News Hungary médiacég, melynek tulajdonosai Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, kivételesen magas profitot termel, miközben a vállalat tevékenysége elsősorban egy bul...
2024-06-11 18:06:03, Hírek, Sport Bővebben
Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
Talán a fővárosban sehol – még a Ferencvárosban sem – fajul olyan, már-már véres utcai harccá a választási hajrá, mint Újpesten. A tét sem kicsi.
2024-06-07 19:29:56, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szerint a párt készen áll az előrehozott országgyűlési választásokra, és ...
Bővebben >>