. Ma Zelma napja van.
Idén is lesz Székelykapu-futás
2011-02-14 13:35:42
Idén is lesz Székelykapu-futás

Idén is lesz Székelykapu-futás

 

A május 22-ére, vasárnapi napra beharangozott megmérettetésen, a telep utcáin, kijelölt útvonalon lehet egészségesebben élni és futni. 

 

 

 

A 2 táv közül a rövidebb 420 méteres századmaratont a kisebb gyermekeknek hirdetik meg. Indulás 9 órakor. Itt minden induló ajándékba részesül.

Egy órával később, délelőtt 10 órakor a tizedmaraton távját, 4,2 km-t már a nagyobbak teljesíthetik. Az itt elért eredményeket és győzteseket a Székelykapu-futás testvérrendezvényén, a VII. Székelykapu Napokon hirdetik ki.

A nevezés ingyenes, melyet a helyszínen, a Zrumeczky (Székely)-kapu alatt lehet reggel 8 és ¾ 10 között lehet megtenni. Részletesebb tájékoztatás kérhető a 0670/381-61-22-en telefonszámon.

A Székelykapu-Futás rendezője a Wekerlei Futóklub, a Székelykapu Napokat pedig  Magyar Kollégium és a Wekerlei Társaskör Egyesület szervezi.

További híreink
Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
Oláh Ibolya bejelentette, hogy nem énekli el többé a Magyarországot. Erre reagált a dal magyar változatának szövegírója, Geszti Péter: „Értem, mit érez, és igaza is van. ...
2022-01-19 20:55:49, Hírek, Sport Bővebben
A csirekfarhát árát is befagyasztja a kormány
Hétre bővült az árstoppal érintett élelmiszerek listája, miután Orbán Viktor szerdán bejelentette, hogy a tavaly október közepi áron kell az üzleteknek adniuk a cukrot, l...
2022-01-14 10:33:31, Hírek, Sport Bővebben
Megugrott az ElkXrtuk közvetett állami támogatása
Megnőtt az eredetileg tervezetthez képest az ElkXrtuk című film a Nemzeti Filmirodánál regisztrált gyártási költsége, ennek következtében a magyarországi forgatások után ...
2022-01-11 19:28:38, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kormányzat gyermekvédelminek nevezett törvénye óta megugrott a feljelentési kedv, és többen is panaszt tett...
Bővebben >>