. Ma Emma napja van.
Forgalomkorlátozások Budapesten
2015-05-01 09:45:23
Forgalomkorlátozások Budapesten

Forgalomkorlátozások Budapesten

Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani ma Budapesten a május elsejei programok miatt: a gyalogosok sem közlekedhetnek a Lánchídon, az autósok elől lezárják egyebek mellett a Clark Ádám teret, az Alagút utcát és a Fő utcát is.

    

 

 

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint lezárják továbbá a budai alsó rakpart, a Szent Gellért rakpart, a Várkert rakpart és a Bem rakpart egy-egy szakaszát, a Jégverem utcát, az Erzsébet híd Attila úti lehajtóját és az Attila út egy részét is.

 

A budai alsó és felső rakpart Batthyány tér és Erzsébet híd közötti részén tartják a Nagy Futam elnevezésű autós és légi parádét, a rendezvény előkészületei miatt a Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret már kedden lezárták.

 

Ugyancsak lezárják a közúti forgalom elől a pesti alsó rakpartot a Havas utcától a Szent István parknál lévő felhajtóig, a Széchenyi felső rakpartot az Arany János utcától a Széchenyi térig, a Széchenyi teret, az Eötvös teret, a József Attila utcát a Széchenyi tértől a Bajcsy Zsilinszky útig és az Apáczai Csere János utcát a Széchenyi tértől a Szende Pál utcáig.

 

A korlátozások miatt számos járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik: ma a D13-as hajó, a 2-es és a 18-as villamos, az 5-ös, a 16-os, a 46-os, a 98-as, a 105-ös, a 134-es, a 178-as, a 923-as és a 980-as busz közlekedése is megváltozik.

 

A többi közösségi közlekedési járat az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekedik.

 

Bővebb információk itt.

 

Forrás: mti

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>