. Ma György napja van.
A tankönyvek átvételekor kell igazolni a befizetést
2014-08-16 16:36:03
A tankönyvek átvételekor kell igazolni a befizetést

A tankönyvek átvételekor kell igazolni a befizetést

Augusztus 15-én ugyan lejárt a tankönyvcsomagok árának befizetési határideje, a szülőknek lehetőségük van arra, hogy a tankönyvek átvételéig befizessék a pénzt - tájékoztatott az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) köznevelésért felelős államtitkársága szombaton az MTI érdeklődésére.

 

 

 

 

 

 

 

Sok szülőben felmerült, hogy miért kell hosszú hetekkel előbb kifizetni a tankönyvek árát, különösen annak ismeretében, hogy az elmúlt tanévben volt olyan iskola, ahol még a második félévben is hiányos volt a diákok tankönyvellátása.

 

AZ Emmi közlése szerint a szülők fizethetnek a határidő után is, az igazoló csekket a tankönyvek átvételekor kell bemutatni, vagyis gyakorlatilag „a határidő a tankönyvcsomagok átvétele" - áll a közleményben.

 

Azok a szülők, akik nem kapták meg a befizetésre szolgáló csekket, az iskoláktól vagy a Könytárellátó Nonprofit Kft. (Kello) infopontjain kérhetik a pótlást - írták.

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-16 16:37:24

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>